Over ons

Wat ons anders maakt

Introductie

Wij zijn werkzaam in de logistieke sector, vooral op het gebied van productie processen hebben wij onze kennis de afgelopen jaren sterk verbreed. Daarnaast doen wij ook algemene logistieke werkzaamheden verzorgen, denk aan het laden/ lossen van vrachtwagens orders picken en inpak werkzaamheden.

Waar onze ware kracht ligt en ons onderscheiden van andere bedrijven is onze flexibiliteit in arbeidsuren. Wij garanderen dat elke dag de geplande werkzaamheden worden uitgevoerd. Ook al is dit buiten de reguliere arbeidsuren om. 6 dagen per week staan wij klaar (op zondag werken wij niet i.v.m. christelijke achtergrond)

Ons voornaamste doel is om de werkzaamheden volledig , in een hoog werktempo en perfect uit te voeren. We zijn gewend om onder hoge druk te werken en te presteren.

Ook denken wij graag mee met het bedrijf om bepaalde processen beter te laten verlopen oftewel procesoptimalisatie. Ook onderhoud in de basis voeren we uit , oplossen van storingen tijdens het proces

Daarnaast is ons personeel standaard voorzien van VCA / VCA VOL , heftruck certificaat een bhv diploma en een shovel certificaat dit zorgt er voor dat ons personeel overal inzetbaar is.

Naar wie zijn wij opzoek?

Wij zijn altijd opzoek naar bedrijven die logistieke werkzaamheden uitvoeren. Bedrijven die voor een langere duur (of voor een kortere) periode tijdens een piekmoment personeel nodig hebben.

We willen de ondernemers aanspreken die zich van bepaalde logistieke werkzaamheden willen ontdoen en / of een geheel proces uit handen willen geven.

We willen vooral bedrijven ontzorgen dit houd in dat wij alle verantwoordingen en werkzaamheden overnemen en de ondernemer ontzorgen daar waar nodig is. Ook bedrijven die niet zozeer logistiek gelinkt zijn maar wel gebruik willen maken van onze kracht , ervaring en flexibiliteit staan wij er voor open om nieuwe werkgebieden te verkennen.

Contact

Wilt u meer informatie of hebt u een vraag over onze mogelijkheden neem dan contact met ons op dan mag u rekenen op onze snelle reactie.

Close Menu